Ψάχνετε κάτι;

Τι παίζει στο CosmosKGr


Για όσους πρωτομπαίνετε στο blog μας...

Το ιστολόγιο CosmosKGr, είναι ένας διαδικτυακός χώρος που φιλοξενεί σκέψεις, ιδέες, προτάσεις, απόψεις και καθετί που θα μπορούσε να απασχολήσει και να αρέσει, κατά περίπτωση, σε οποιονδήποτε. Αυτή τουλάχιστον είναι η τάση που εγώ προσπαθώ να διατηρώ στον χώρο.

Έχει ήδη κάμποσα χρονάκια στην πλάτη του σα χώρος αλλά όχι αντίστοιχα πολλές αναρτήσεις. Αυτό είναι άλλωστε και το "μαράζι" μου από την αρχή που το έφτιαξα. Δεν καταφέρνω να διατηρήσω συνεχόμενη την επαφή μου με τον εδώ χώρο με αποτέλεσμα, κατά περιόδους, να συμμετέχω πιο ενεργά ενώ άλλοτε να φαίνεται σα να απέχω τελείως.
Ωστόσο, σπανίως απέχω τελείως. Τις περισσότερες από τις φορές που δείχνει να έχω εξαφανιστεί, απλά δεν κάνω αισθητή την παρουσία μου με νέες μου αναρτήσεις κλπ. Σχεδόν πάντα όμως, βρίσκομαι κι εγώ από μια γωνιά και κοιτώ τα όποια δρώμενα.
Όταν νιώσω την ανάγκη ή έστω την τάση να μπω ξανά πιο ενεργά σε όλο αυτό, το κάνω με όλες μου τις δυνάμεις αφού, ουσιαστικά, πάντα υπάρχει στο οπτικό μου πεδίο σα μια διέξοδος ή σαν ένας τρόπος έκφρασης.
Αυτά όμως ως εδώ.

Σχετικά με τη δική σας συμμετοχή, θέλω να ξέρετε όλοι πως σέβομαι την κάθε σας προσπάθεια. Θέλω να την τιμώ και κάθε φορά προσπαθώ να είμαι συνεπής τουλάχιστον σε αυτό.
Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Με χαροποιεί και μάλιστα πάρα πολύ να βλέπω να συμμετέχετε! Μου δίνει δύναμη! Πολλές φορές αρκεί αυτό από μόνο του στο να με ξαναβάλει στο παιχνίδι του blogging!
Άρα, ουσιαστικά, σας προτρέπω να μη διστάζετε να εκφράζετε την όποια άποψή σας. Θα είμαι πάντα εδώ να την εκτιμώ!

Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ε, μη σας κομπλάρω! Μιλήστε ελεύθερα! ;-)