Ψάχνετε κάτι;

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Καλώς ήρθατε!



Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Έχει χώρο για όλους και για όλα αρκεί να το στηρίξουμε σα να είναι κάτι δικό μας!
Είναι στο δικό μας χέρι να κάνουμε αυτόν τον χώρο μια προσωπική μας έκφραση, μια ζεστή γωνιά που θα μπορούμε να χαλαρώσουμε, να ενημερωθούμε, να κάνουμε παρέα!
Αρκεί να συμμετέχουμε και ενεργά!

Πατώντας στο link "σχόλια" (στο κάτω δεξί μέρος της κάθε ανάρτησης), μπορούμε να γράψουμε ότι μας εκφράζει σχετικά με το θέμα της επιλεγμένης ανάρτησης ή σχετικά με σχόλιο κάποιου φίλου που έχει ήδη προηγηθεί εκεί! Διαλέγουμε (αν θέλουμε) μια "ταυτότητα" (όνομα) που μας αντιπροσωπεύει και πατάμε το πορτοκαλί κουμπί "ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ". Το "μαγικό" έγινε! Συμμετοχή με τις απόψεις μας στον παγκόσμιο ιστό ή αν θέλετε, σε μια καινούρια παρέα!

Συγκεκριμένα εδώ, σε αυτή μου την ανάρτηση, μπορείτε με σχόλιό σας, να αφήσετε τον προσωπικό σας χαιρετισμό ή και ένα αναγνωριστικό σας μήνυμα, σαν μια καλή αρχή σε αυτήν την παρέα!

Καλώς ήρθατε λοιπόν και γιατί όχι, φέρτε και τους φίλους σας! ;-)

Μια ακόμα, μικρή αλλά σημαντική και κατά συνέπεια απαραίτητη διευκρίνηση σχετικά με την ανάρτηση των σχολίων σας:
Η ανάρτηση των σχολίων σας, όπως ίσως θα παρατηρήσετε, δεν θα γίνεται άμεσα. Δηλαδή αν και θα μπορείτε να καταχωρείτε όποιο σχόλιο θέλετε και όποτε θέλετε, ουσιαστικά θα αναρτάται με δική μου, εσωτερική παρέμβαση σε μεταγενέστερο αλλά σχετικά σύντομο χρόνο. Αυτό θα γίνεται μετά από έλεγχο που θα κάνω στο περιεχόμενό του. Ο έλεγχος αυτός θα αφορά το πιθανό "φιλτράρισμα" από "κακοπροαίρετα" σχόλια που τυχόν κάποιοι (ελπίζω ελάχιστοι) μπορεί να κάνουν.
Επειδή δυστυχώς τέτοια φαινόμενα είναι υπαρκτά και όχι και τόσο σπάνια, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ποιότητα του blog μας, πράγμα που εγώ σα διαχειριστής του έχω την ευθύνη να προσπαθώ, θεωρώ ότι οφείλω να ασκώ μια στοιχειώδη "λογοκρισία" πριν κάτι τείνει να δημοσιευτεί ώστε, αν χρειάζεται, να μη δημοσιευτεί καν τελικά.
Θα ήθελα να καταλάβετε κάτω από ποιο πνεύμα αναγκάζομαι να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν έχω καμία ιδιαίτερη "όρεξη" να "περνάω από κόσκινο" το καθετί. Ωστόσο, προκειμένου να παραμείνει τελικά ένας ευχάριστος για όλους χώρος, πρέπει να το κάνω έστω και με αρκετά χαλαρά κριτήρια.
Η συνέχιση αυτής της διαχείρισης θα εξαρτηθεί από τη συχνότητα τέτοιων (αρνητικών) φαινομένων. Άρα, αν στην πορεία φανεί ότι δε θα χρειάζεται πλέον τέτοιου τύπου παρέμβαση από εμένα, πράγμα που το εύχομαι, σαφώς και θα αλλάξω την μέθοδο, σε άμεση ανάρτηση των σχολίων σας.

Ευχαριστώ
για την κατανόησή σας!
Αξιολόγηση:
{["Useless", "Boring", "Need more details", "Perfect"]}

18 σχόλια:

  1. Άντε να δούμε! Ίσως από εδώ να επικοινωννούμε συχνότερα!
    καλή αρχή!
    Μαρίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Blogger, καλή αρχή...Είδες; η τεχνολογία δίνει βήμα ακόμα και σε μας τους νέους...Η πρεσβυωπία πως πάει;
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρίκα μου, καλώς ήρθες στην παρέα!
    Όπως ίσως κατάλαβες, έκανες μια... πρωτιά! Δημοσίευσες το 1ο σχόλιο του blog! Να είναι σημαδιακό;! ;-) Πάντως πολύ χαίρομαι γι αυτό!

    Όσο αφορά το θέμα επικοινωνίας μας, ελπίζω κι εγώ σε βελτίωση έστω κι από εδώ!

    Συνέχισε να τσεκάρεις γι αλλαγές εντός και σε περιμένω με άποψη στις αναρτήσεις αλλά και προτάσεις για νέες!

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νίκο μου, αν και πρόλαβε την "ιστορική" θέση της πρωτιάς :-p άλλος ή καλύτερα άλλη, δεν έχει τελικά καμία σημασία μιας και είναι και κοινή μας φίλη! :-)

    Καλώς ήρθες και 'συ στην παρέα κι ελπίζω να είσαι συχνός και ενεργός επισκέπτης μιας και εκτός του ότι είσαι φίλος, είσαι και άτομο με άποψη και ιδέες, πράγμα που το έχω ανάγκη ειδικά τώρα στην αρχή!

    Αφήνω ασχολίαστη τη "μπηχτή" σου για την "πρεσβυωπία" μιας και... δε με αφορά (διακρίνω γελάκι;)!

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκο αν ήξερα ότι θες να κάνεις την πρωτιά, θα αργούσα να σχολιάσω για 28 λεπτά! όχι τίποτα άλλο, αλλά αν δεν σχολιάζουμε καθημερινά, εμένα θα κράζει όπως κατάλαβες!
    Αυτή η πρεσβυωπία, ποια είναι? Υπάρχει κι άλλη γυναίκα στην παρέα και δεν το ξέρω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή αρχή!!! Δεν είμαι καθόλου συνηθισμένη σε αυτού του είδους την επικοινωνία, αλλά θέλω να δοκιμάσω μήπως και "ξεστραβωθώ". Πάντως να ξέρεις ότι είμαστε περήφανοι για σένα όλοι μας! Πάντα ξέραμε ότι μια μέρα θα εξελιχθείς στον επόμενο Μπίλ Γκειτς!!
    Χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oups!!!
    Είδα blog και μπήκα!!!
    Ώστε εδώ θα σε βρίσκουμε τώρα????
    Η αρχή έγινε, οπότε...
    Καλή Συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαρά μου, σε καλωσορίζω στην παρέα μας και σε ευχαριστώ που πήρες την απόφαση να δοκιμάσεις να ασχοληθείς και με αυτού του είδους την επικοινωνία με αφορμή ουσιαστικά το blog μου! Ειδικά δε, αφού όπως λες, δεν είσαι και καθόλου συνηθισμένη με τέτοια "κόλπα". Αυτό ειλικρινά τιμά κι εμένα ιδιαίτερα και μου δίνει μεγάλο μέρος από τη δύναμη που χρειάζεται για να συνεχίζω να το παλεύω!
    Πάντως, αν το συνεχίσεις (πράγμα που και εύχομαι), είμαι σίγουρος ότι θα διαπιστώσεις πως πέρα από το ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, είναι πολύ ευχάριστο και σχεδόν "εθιστικό" (με την καλή έννοια πάντα)!

    Επίσης να σου πω ότι με έκανες να... κοκκινίσω λίγο, με τα κολακευτικά σου λόγια αλλά ευτυχώς δε μπορεί να φανεί από εδώ! ;-)

    Τώρα, όσο αφορά το αν θα γίνω "Bill Gates στη θέση του Bill Gates", τί να πω, μακάρι βέβαια να μπορούσε να γίνει κάτι έστω και σχετικό αλλά φυσικά δε το βλέπω ούτε στο πιο μακρινό - τρελό μου όνειρο! Σίγουρα όχι πάντως, απλώς με τη διαχείριση ενός blog!

    Ελπίζω να συνεχίσεις να είσαι στην παρέα μας και γιατί όχι, ακόμα και σε καθημερινή βάση, με τα ευπρόσδεκτα σχόλια σου, σε κάθε μου ανάρτηση!

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρύσανθε μου, καλωσόρισες κι εσύ στην παρέα μας!
    Ελπίζω να συνεχίσεις να συμμετέχεις με τα σχόλιά σου σε ότι επιστητό! Άρα πολύ καλά έκανες και "μπήκες" λοιπόν! ;-)

    Προσωπικά εσύ, θα με βρίσκεις και εδώ, μιας και γενικότερα βρισκόμαστε πολύ συχνότερα εκ' των πραγμάτων δηλαδή! Ωστόσο, όπως ίσως θα έχεις καταλάβει, εδώ θα μπορείς να βρεις πια και πολλούς (ίσως) άλλους κοινούς μας γνωστούς αλλά και όχι μόνο βέβαια.

    Πράγματι "η αρχή έγινε" λοιπόν και ελπίζω κι εγώ στην "καλή συνέχεια" που μου εύχεσαι, αν και αυτό εξαρτάτε σε μεγάλο βαθμό και από όλους εσάς!

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είδες τα κατάφερα !!
    Άντε καλή αρχή και..... γειά σας παλιοσειρές!


    Μη ξεχάσεις να βάλεις άλλη φώτο του μωρού γιατί μοιάζει με... πετσέτα!

    Τα λέμε αύριο!
    Φιλιά στη Ρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο/η ανώνυμε μου, καλωσόρισες κι εσύ στην παρέα μας!

    Μια διευκρίνιση μόνο. Με τον όρο "παλιοσειρές" εννοείς την κλασική στρατιωτικής ορολογίας προερχόμενη ερμηνεία της λέξης δηλαδή "παλιές σειρές" άρα πιο απλά "παλιοί" ή μήπως όπως λέμε "παλιόπαιδα" δηλαδή "κακά παιδιά" ή "αλήτες"; ;-)

    Ρισκάρω να υποθέσω πως εννοείς το 1ο αν και συνεχίζοντας την υπόθεση μου με το ποιος/α μπορεί να είσαι, δε μου κάνει να έχεις περάσει και από φαντάρος! ;-))

    Πάντως είσαι όλο παρομοιώσεις! Λες "μωρό" και "πετσέτα" και προφανώς εννοείς το ζουζούνι μου (= σκυλάκι μου) επειδή σε αυτή τη φώτο ήταν πράγματι μωρό και άσπρο σαν αγγελούδι (αν και οι πετσέτες βέβαια δεν είναι μόνο άσπρες;!;!)!

    Μετά, τι "πονηρό" υπονοούμενο ήταν το "Τα λέμε αύριο!";! Θα μας παρεξηγήσουν βρε παιδάκι μου! Υπάρχουν και "κακές γλώσσες"! ;-))

    Όσο για τα "φιλιά" που στέλνεις μόνο στη "Ρούλα" (έτσι για το ξεκάρφωμα!), να σου πω και κάτι αλλά πιο σοβαρό.
    Καλύτερα να μην αναφερόμαστε σε προσωπικές πληροφορίες, έστω και μόνο ονόματα, γνωστών ατόμων. Ειδικά αφού οι ίδιοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα να τα δημοσιεύσουν μόνοι τους, πόσο μάλλον όταν δεν έχουν συμμετάσχει ακόμα στην παρέα μας. Δεοντολογικά δε στέκει και ειδικά από κάποιον που, έστω κι από λάθος, διατήρησε την ανωνυμία του στο σχόλιό του.
    Σε παρόμοιες περιπτώσεις δυστυχώς θα αναγκαστώ να μην δημοσιεύσω τελικά το σχόλιο (αφού δε μπορώ να επέμβω επιλεκτικά στο κείμενό του για να αλλάξω μόνο το όνομα) και δεν το θέλω καθόλου όλο αυτό.

    Περιμένω ωστόσο να συμμετέχεις και με περισσότερα σχόλιά σου και θα σου πρότεινα να διαλέξεις κι εσύ ένα αντιπροσωπευτικό σου όνομα απλά για να μπορούμε να επικοινωνούμε πιο άνετα μεταξύ μας. Αν θες φυσικά, δεν είναι και υποχρεωτικό!

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kitsaras here!
    Mporei na mhn exw paei strato(logo I5charactirismou(me fagan ta kyklwmata))alla believe me tha goustare poly o ellinikos stratos na exei atoma san emena(bazw 10 fantarous katw ama laxi).

    oso gia ta filia ......
    zhliarh......

    p.s.
    nai mou aresei na grafw se greeklish!
    p.s.2
    elpizw na egkrithei to mhnyma ayto apo thn epitroph!
    p.s.3
    h kalyterh paixnidomhxanh ston cosmo!
    p.s.4(prosexws)
    tha eprepe na akoloutheis tous kanones sou kai esy dioti nai men grafw se greeklish alla esy den eisai syntomos kai kourazeis ton anagnwsth!

    mats mouts!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. > Kitsaras
    @ "bazw 10 fantarous katw ama laxi"
    Άντε και τους έβαλες και τους δέκα κάτω, με τί σκοπό όμως... OEO;! ;-))

    @ "zhliarh"
    Τί να κάνω, είμαι κι απ' αυτό! :-)

    @ "nai mou aresei na grafw se greeklish!"
    Κανείς δεν είναι τέλειος! ;-)

    @ "p.s.3 h kalyterh paixnidomhxanh ston cosmo!"
    Διαδόσεις! Ποτέ δεν είχα τέτοια παιχνιδομηχανή! ;-)

    @ "p.s.4(prosexws)"
    Αναμένουμε με αγωνία! :-)

    @ "tha eprepe na akoloutheis tous kanones sou kai esy ... den eisai syntomos kai kourazeis ton anagnwsth!"
    Πιθανώς και ναι, όμως η ανάγκη έκφρασης ανά περίπτωση με οδηγεί να "κουράζω" αλλά και να "κουράζομαι" με αυτόν τον τρόπο.

    Όταν ζητώ να προσπαθείτε να είστε σύντομοι στα σχόλια σας, σαφώς και δεν εννοώ να είστε λακωνικοί.
    Απλά να προσπαθείτε, αν μπορείτε:
    α) Να μην φλυαρείτε με άσκοπες περιγραφές.
    β) Να μην βγαίνετε και πολύ εκτός θέματος.
    γ) Να συντάσσεται τις προτάσεις σας έτσι ώστε να γίνεται ευκολότερα αντιληπτό το νόημα τους, από τους περισσότερους πιθανούς αναγνώστες τους.

    Από εκεί και πέρα, αν έχετε να πείτε, πείτε όσο και όπου θέλετε!
    Άρα, δε βλέπω να μην ακολουθώ τελικά τους "κανόνες μου"!

    @ "mats mouts!"
    Τώρα μάλιστα, κάτι πας να μαζέψεις! ;-)

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλη αρχη λοιπον. Ηδη βλεπω οτι οι επισκεπτες σου αυξανονται. Καλη αρχη φιλε.
    Γρηγόρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Rory μου, καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα μας!

    Οι "επισκέπτες" μου αυξάνονται βέβαια αλλά φοβάμαι πως όχι σε ιδιαίτερα ενθαρρυντικό βαθμό. :-(
    Καλό θα ήταν μάλιστα, να μην νιώθουν απλά σαν "επισκέπτες" αλλά περίπου σαν συνιδιοκτήτες ή έστω σαν καλοδεχούμενοι φιλοξενούμενοι μιας και ο χώρος αυτός είναι για όλους μας!
    Δηλαδή πέρα από την 1η επίσκεψή, να βρισκόμαστε τακτικότερα και να συμμετέχουμε πιο ενεργά με άποψη και σχόλια.
    Τότε θα νιώθω κι εγώ ότι έχει κάποια ουσιαστικότερη αξία όλο αυτό.

    Η αρχή όμως πράγματι έγινε και ελπίζω να είναι, όπως μου εύχεσαι κι εσύ, καλή!

    Περιμένω και την δική σου περαιτέρω συμμετοχή λοιπόν στο blog μας!

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς καλωσορίζω το νέο αυτό blog που όπως φαίνεται θα είναι τρελλότατο και εξαλλότατο.Θα προσπαθήσω να συμβάλλω κι εγώ στους παραπάνω χαρακτηρισμούς με δεδομένη την έφεση μου προς αυτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λάκη μου καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα μας!
    Σε περίμενα μέρες τώρα αλλά "κάλιο αργά παρά ποτέ" που λέει κι ο σοφός λαός μας!

    Καλοδεχούμενοι λοιπόν οι "αγωνιστικοί" σου χαιρετισμοί, αρκεί να προσπαθήσεις πράγματι να τηρήσεις και την υπόσχεσή σου για την συμβολή σου σε αυτό το blog μας, με την ιδιαίτερη και θεμιτή έφεση που όντως έχεις!

    Φιλάκια και βάλε τα δυνατά σου στον επικείμενο αγώνα μας! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ε, μη σας κομπλάρω! Μιλήστε ελεύθερα! ;-)